Egy ideje, már tudok szelektálni. Rengeteg könyv jelenik meg gasztro témában, de mindent nem vehet meg az ember lánya. Annál is inkább, mivel nem egy filléres hobbi! Ez a könyv sem tartozik az olcsó kategóriába, viszont másfél órás lapozgatás után egyértelmű volt, hogy nem nélkülözhetem! ;)
Apró szakács trükkök, (amiket mindíg szerettünk volna ismerni) kipróbált, elkészíthető receptek, csodálatos íz házasítások, gyönyörű fotók. :) Régen nem tett boldoggá ennyire szakácskönyv!
"A könyvben technikákat és kitűnő recepteket találunk a világ legjobb mesterszakácsaitól, mint Marcus Wareing, Shaun Hill, Paul Gayler, Ken Hom, Charlie Trotter. A világ legjobb mesterszakácsainak tanácsát követve elsajátíthatjuk a legbonyolultabb fortélyokat és kialakíthatunk saját főzési technikákat is. Peter Gordon a fűszerezésről, Pierre Hermé a tésztákról, Shaun Hill a levesekről, Marcus Warening a húsokról, Atul Kochhar az indiai konyháról, Dan Lepard a kenyerekről osztja meg velünk tapasztalatait. A mesterek szenvedélyes hivatásszeretete saját szakácstudományunk gazdagítására ösztönöz. A világ minden tájáról tanulhatunk fortélyokat, praktikákat, hogy finom, különleges fogásokkal kápráztathassuk el családunkat, vendégeinket. A csodálatos illusztrációkkal díszített gazdag album konyhánk dísze lehet - minden értelemben." (Forrás:Alexandra)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése