2011. február 16., szerda

Morzsás mandulás hal

Hetek óta fogadkozunk, hogy mindjárt nekiállunk fogyókúrázni, de tett még nem követte, pedig hamarosan két jelenésem is lesz! Egy farsang, ahol lehetőség  szerint nem  "trombitás egérnek" (macskafogó) kéne öltöznöm és egy Glamour - Women of the year 2011, ahol  koktél ruhában és 12 centis tűsarkúban kéne csinos benyomást keltenem! :D  A szándék már meg van, könnyű kis vacsora....... Ennek jegyében készült ez tegnapi halacska is, párolt, fokhagymás spenóttal és petrezselymes krumplival. :) (ugye milyen diétásan hangzik!?) El is fogyasztottuk, nagy megelégedéssel. Egyetlen hiba csúszott csak a számításunkba, mindkettőnknek piszkálta a tudatalattiját, Andika békéscsabai házi kolbásza. ;) Nos, a végeredmény: "ma se fogyókúráztunk!" :D Mentségemre szóljon, hogy napok óta ismét futok! ;)



Hozzávalók (2 személyre): 2 szelet hal filé (én most tilapiát használtam), 1 marék zsemlemorzsa, 1 marék mandula pálcika, vagy mandula pehely, 1 ek vaj, 1 ek olíva olaj, só, bors

Elkészítés: A mandulát száraz serpenyőben,  a zsemlemorzsát vajon megpirítom. A hal szeleteket sózom borsozom, (én színes borsot használok) majd vaj és olíva olaj keverékében pirosra sütöm.
A zsemlemorzsával és a mandulával megszórva tálalom. A citrom se maradjon le, mint nekem a képről! :)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails