Hétvégén lazacot sütöttem, de leves híján, szerettem volna valami előételt készíteni. Eszembe jutott, hogy Réka barátnőm, karácsonykor harcsatöpörtyűt szokott nekünk kínálni a főétel előtt, mindenféle mártogatóssal, így gyorsan kiástam a mélyhűtőből egy egész harcsafilét. Fantasztikusan egyszerű, gyorsan kész van és sörkorcsolyának is kiváló lehet. Vasárnap kerti partyra megyünk, ahová biztosan viszek egy nagyobb mennyiséget! :)
Hozzávalók 4 személyre (a halhoz): 2 szelet afrikai harcsa filé, kukoricaliszt, só, bors
Hozzávalók 4 személyre (a mártogatóshoz): 1 doboz tejföl, friss kapor, petrezselyem, egy pici citromlé és só
Elkészítés: A halat bőrével együtt kockára vágom, sózom, borsozom és kukoricalisztbe forgatom. Bő forró olajban pirosra sütöm, mártogatóssal kínálom.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése