Hozzávalók (2 személyre): 20 dkg kecskesajt, 4 marék madársaláta, vagy zöld levelek, 15 szem koktélparadicsom, 10-15 db fekete olívabogyó, 1 szál friss rozmaring, olivaolaj, csipet só
Elkészítés: Az olivabogyót apróra vágva kis tálkába rakjuk, és meglocsoljuk 2 teáskanál olivaolajjal. A tetejét egy szalvétával lefedjük, és 4-6 percre betesszük a mikróba (lehet serpenyőben is sütni, de úgy eléggé spriccel a bogyó magas víztartalma miatt). Az így kapott ropogós törmeléket félretesszük hűlni.
A rozmaringot apróra vágjuk, és 1 evőkanál olivaolajjal és 1 csipet sóval összekeverjük. A salátát a tányérra halmozzuk, a kettévágott koktélparadicsomokat a tetején elrendezgetjük, majd az egészet meglocsoljuk a rozmaringos olajjal, és megszórjuk a sült olivával.
Ha mindezzel elkészültünk, jöhet a sajt! Mindig hagyjuk utoljára, mert csak melegen finom! A sajtot
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése