2010. december 1., szerda

Saláta dijoni mustárral grillezett kecsesajttal baconnel

Nem tartozik a "könnyű saláta" kategóriába, de nagyon finom. Szerintem diéta alatt is megengedhető  ebédre(!), hiszen nem célunk éhen halni és ha nem eszünk hozzá kenyeret, nem vétkezünk. ;)

Hozzávalók: két marék saláta mix, 6 szem koktél paradicsom, 1 tk dijoni mustár, 2 ek olíva olaj, 10 dkg kecskesajt, 2 szelet bacon

Elkészítés: A mustárt az olíva olajjal összekeverem, majd a salátához adom. A bacont serpenyőben,  vagy sütőben megpirítom. A kecskesajtot, lisztbe forgatom és serpenyőben, pici olíva olajon mindkét oldalát megpirítom, végül a salátára helyezem a nagy kockákra vágott baconnel együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hiba történt a modul működésében
Related Posts with Thumbnails