2010. november 29., hétfő

Almás kínai kel saláta majonézes tormás tejföllel

Ez az egyik legjobb saláta grill húsokhoz. :) Vanda a biztos siker érdekében még meg szokta spékelni egy picike 3-5 dkg parmezán sajttal, mondván, hogy az semminek sem árthat! :)

Hozzávalók (4 személyre: 1 db kínai kel, 1 db nagy, vagy 2 db kisebb alma 1 pohár tejföl, 3 ek majonézes torma, só, bors, 5 dkg parmezán (elhagyható)

Elkészítés: A kínai kelt hosszában 4 felé vágjuk, majd kb. 1 cs szélesen csíkokra összedaraboljuk. Az almát vékony szeletekre vágjuk és hozzáadjuk a salátához. A tejfölt és a majonézes tormát összekeverjük, sózzuk borsozzuk, majd az egészet a salátára öntjük és jól összekeverjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hiba történt a modul működésében
Related Posts with Thumbnails